Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Tempahan   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 
Jumlah Ahli : 584
Ahli VIP : 220
Pelawat Online : 8
Jumlah Lawatan : 513429
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
+60136244646
email : promosiauto@gmail.com

ID Penaja : tonewow
No Hp : 0136244646
Email : prepaidtonewow@gmail.com
admin ( 204 )
autonetwork ( 84 )
Bulan ( 35 )
BRANCH ( 31 )
lan_khoumok ( 18 )
ariffcs ( 11 )
mohdafiq ( 11 )
redone2u ( 10 )
eyqalily ( 10 )
mokhtar567 ( 9 )
Erwantie ( 7 )
Rosezq ( 7 )
Aiman88 ( 7 )
ropidah ( 7 )
buatduit ( 6 )

 mohamad azahan bin sajari :: Wed,17,Jul,2019

 mohd idham :: Tue,25,Jun,2019

 Mazlina mohd :: Fri,19,Apr,2019

 nurul marshitah binti nazihan :: Mon,15,Apr,2019

 ABDUL HAFIZ BIN ASYARI :: Fri,12,Apr,2019

 Zaidah Bt Zulkifli :: Sun,07,Apr,2019

 Rahayu bt Abdul Kadir :: Sat,23,Mar,2019

 SITI JUHARA BINTI RAHIM :: Fri,22,Mar,2019

 Nur Aiza Hanim Binti Abdul Halim :: Wed,20,Mar,2019

 Mohamad Aidil Bin Saati :: Sun,17,Mar,2019

 Nazhif :: Sun,17,Mar,2019

 Hafieza binti mohd zaironi :: Sat,16,Mar,2019

 AHMAD SHAFARIE AZMI :: Sat,09,Mar,2019

 Muhammad sufyan harish bin suhaimi :: Sun,03,Mar,2019

 MOHD ADNAN BIN AHMAD :: Tue,26,Feb,2019

 AZNIWATI BINTI HASHIM :: Tue,19,Feb,2019

 nur hapida :: Tue,19,Feb,2019

 Syed nursyuhaimi bin syed azali :: Mon,18,Feb,2019

 Mohamed tarmizi bin lod :: Fri,15,Feb,2019

 Khairulazman abdulkader :: Mon,11,Feb,2019
:: Sun,07,Jul,2019 ::
Data dan call Carry Forward - Betul2 jimat simkad Tonewow ni. Call free dan data free yg tak habis 2 bulan lepas dibawa lg ke bulan ini. Tengokla smpai 7jam free call ke semua rangkaian dan data free 31.9GB tu... Bila mau habis tu. Stream video hari2 tp masih jimat lg. Lihat gambar di page @tonewowprepaid Jum kekalkan nombor simkad anda skrg ke simkad Tonewow (coverage Digi). Percuma sistem yg boleh bantu anda buat duit tanpa henti setiap bulan. Khas utk ahli sediaada dan ahli baru Tonewow. #simkadjimat #TONEWOW #freecall #freedata
:: Fri,05,Apr,2019 ::
Road Tour Tonewow di Pantai Timur - nantikan kunjungan Tonewow ke destinasi berikut: 5 April 2019: Kota Bharu 6 April 2019: Terengganu 7 April 2019: Kelantan
:: Sun,17,Mar,2019 ::
Tahniah kepada yg dapat pakej pelancongan ke Guang Zhou - Dengan bisnes ini, anda mempunyai pelbagai peluang melancong ke luar negara. Tahniah kepada yg berjaya. Teruskan usaha anda.
:: Mon,04,Mar,2019 ::
Jum Upgrade Ke VIP - Link anda akan diaktifkan sebaik sahaja status anda bertukar ke VIP. Sebagai ahli VIP, anda bakal dapat pelbagai faedah termasuk bantuan untuk dapatkan 5 angka setiap bulan. Jum..
:: Tue,26,Feb,2019 ::
Selamat hari gaji - Kepada yg nk upgrade ke VIP hari ini, boleh terus klik upgrade vip di ruang ahli masing2. Thanks
:: Fri,22,Feb,2019 ::
Pendaftaran simkad Tonewow makin rancak - Terbaik... Ramai yg dpt menaja ahli tonewow dgn simkad hebat ni. Teruskan promosikan link masing2 utk terus gapai income yg diingini setiap bulan. Tahniah
:: Sun,17,Feb,2019 ::
Tonewow ada promosi data serendah RM10 - Wow wow dan memang wow. Kini dgn pelan baru tonewow, anda boleh melanggan data serendah RM10. RUJUK website tonewow sekarang. 😍😍😍
:: Wed,13,Feb,2019 ::
Laman Web Ini Adalah Medium Bisnes Tonewow - Sekiranya anda mempunya sebarang persoalan, sila kemukakannya dengan klik pautan hubungi admin. Harap maklum.
:: Sun,10,Feb,2019 ::
Ikuti Group Whatsapp Kami.. - Mudah kan kalau ada bantuan dari support group whatsapp? Nak buat bisnes santai pun ada yang bantu. Ilmu yang tak ternilai harganya kita kongsi sama2. Begitulah dalam bisnes Tonewow ni. Anda nak buat bisnes Tonewow tapi tidak tau cara nak bermula? Jum sertai pakej website promosiauto.com Anda bakal dapat limpahan downline yang ramai dengan sistem follow up dari website ini serta sistem recruitement yg boleh memaksimakan pendapatan anda.
:: Thu,07,Feb,2019 ::
Selamat Tahun Baru Cina. - Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada semua kaum Cina di seluruh Malaysia 😁😁😁
 

PELAN PEMASARAN PROMOSIAUTO.COM

TAHNIAH KERANA ANDA SEORANG YANG BERTUAH

 

Sebelum itu anda harus tahu bahawa website ini adalah sebagai tapak untuk anda bina rangkaian dalam bisnes simkad Tonewow (produk utama kita). Mungkin anda susah untuk bina rangkaian anda dan tidak tahu cara promosi, sistem dalam website ini akan bantu anda selesaikan masalah tersebut. Ini termasuklah melakukan auto follow up kepada bakal prospek anda. Dengan kata lain, dengan auto follow up ini, ketika anda tidur pun, prospek anda akan dapat emel agar segera upgrade ke VIP untuk bermula. Menarik bukan?

 

Jangan terkejut jika ramai ahli berminat untuk mendaftar di sini kerana adanya sistem yang bantu anda bina network anda secara automatik.

MODAL SEUMUR HIDUP : RM50 (AHLI VIP PROMOSIAUTO) 
KOMISEN DIBERI RM10 UNTUK SETIAP AHLI BARU YANG MENDAFTAR DI BAWAH LINK ANDA SEHINGGA 3 LEVEL.

Bila anda perkenalkan web replika beserta username anda, sekiranya mereka upgrade keahlian kepada VIP, maka anda akan dapat bonus sebanyak RM10 untuk setiap ahli. Bonus yang bakal anda dapat adalah dengan mengikut kiraan sistem matrik 50 x 50 seperti dalam jadual di bawah.

WEB REPLIKA promosiauto.com ini disediakan untuk memudahkan anda:

1. Promosikan produk anda tanpa perlu berjumpa sesiapa

2. Melakukan autofollow up kepada bakal prospek anda.

3. Kembangkan rangkaian anda. Web ini mengandungi sistem matrik 50 x 50 di mana akan berlaku autoplacement ahli di dalam network anda. Ini bermakna sistem akan susun ahli di bawah level 1, 2 dan 3 anda secara automatik. Lihat jadual di bawah.

4. Ketahui siapa yang mendaftar di bawah anda dan siapa yang berminat untuk membeli produk anda.

Anda bakal dapat 2 komisen iaitu 1 komisen sebagai affiliate website ini dan 1 dari komisen simkad Tonewow.

 

Bagaimana web ini berfungsi?

Anda cuma perlu daftar percuma dan bakal dibekalkan dengan web ini berserta username anda. Contoh: www.promosiauto.com/usernameanda - Seteleh itu, anda segera upgrade ke VIP untuk aktifkan web replika dengan username pilihan anda tadi dan terus nikmati komisyen yang ditawarkan. Anda juga dibekalkan dengan sekeping simkad Tonewow Lite sebagai sumber income pasif anda. Isikan maklumat pendaftaran di ruang daftar nanti.

Seterusnya dengan ayat promosi yang dibekalkan, anda boleh promosikan web replika ini. Pada ruang akaun anda, anda boleh isikan maklumat akaun bank anda untuk admin bank in kan komisyen hasil dari web replika ini.

 

Ada yg lebih menarik dan memang wow!!!

Anda bakal dpt 2 komisen iaitu komisen aktif dan pasif. Komisen aktif adalah apabila anda perkenalkan web replika ini, maka pelawat baru akan fahami tentang pelan pemasaran promosiauto.com seterusnya mereka akan daftar sebagai ahli dan dapat juga web replika seperti ini. Untuk aktifkan web replika ini, anda perlu upgrade dengan bayaran RM50 sahaja dan dari sinilah komisen aktif tercipta. Jika 1 ahli mendaftar di bawah username anda, anda diberi komisen RM10 setiap seorang


Jum kita kira komisen aktif


Ciri-ciri web replika ini:
Guna matrik 50×50. Bermakna anda bakal dapat ahli secara random aras:

1 = 50 org, 
aras 2 = 50×50 = 2500 org
dan
aras 3 = 50×50×50 = 125000 org.


Maka komisen anda:
50 × RM10 = RM500 di aras 1
2500 x RM10 = RM25000 di aras 2
125000 x RM10 = RM1,250,000 di aras 3 *dah jadi jutawan*

Jika aras 1 anda melebihi 51 orang, maka 1 orang lebihan tadi akan di bawa ke aras 2 anda dan tetap menjadi tajaan anda. Begitulah seterusnya.

Ini baru komisen dari web replika itu sendiri, bagaimana pula dengan komisyen dari simkad Tonewow tadi? Lihat pelan pemasaran Tonewow di bawah pula. Jadi komisyen pasif anda bakal meledak ke 5 angka setiap bulan. 

Web ni juga dilengkapi dengan sistem autodownline dan auto follow up emel. Bermakna rangkaian anda akan terbina secara automatik tanpa perlu lakukan promosi berulang.

Web ini juga terkandung sistem follow up emel bagi memudahkan sistem follow up ahli untuk upgrade ke VIP. Anda cuma perlu promosikan link anda sahaja dan lihat network anda berkembang secara automatik. Bahan promosi juga telah disediakan.

Selepas ini tiada lagi masalah untuk anda kembangkan rangkaian. Tak perlu kempen setiap hari di FB, whatsapp dan lain-lain, tak perlu jumpa orang, semuanya ada di dalam web replika ini.

Sila rujuk menu ahli setelah anda upgrade kepada ahli VIP

 

POTENSI INCOME HASIL DARI PROMOSI WEB REPLIKA INI

TAJAAN ANDA

BONUS

PENDAPATAN ANDA

Level 1 = 50

RM10

RM 500

Level 2 = 2,500

RM10

RM 25000

Level 3 = 125,000

RM10

RM 1,250,000

 

 

Pelan pemasaran Tonewow

Bagaimana simkad ni boleh buat duit?. Ok baca di bawah:

 

Anda daftar simkad (boleh kekal nmbor atau ambil nombor baru), anda sendiri topup anda dpt komisyen. Dan jika ada yg mendaftar di bawah anda, anda akn dpt komisyen mengikut persen di bawah. Komisyen dibayar terus ke akaun bank anda

JANGAN RISAU!! WEB REPLIKA PROMOSIAUTO.COM AKAN PROMOSIKAN UNTUK ANDA.

🤩👍🏼👍🏼

 

 

Jenis2 simkad :

 

Lite ---> Modal RM10

Lite bermula dengan kredit RM1 yg valid 30 hari.

 

Komisyennya adalah seperti berikut

 

L1 = 3%

L2 = 2%

L3 = 5%

 

Contoh adik/abg anda dftar di L1, dan jika beliau juga guna simkad ini dan topup rm100 setiap bulan, maka anda akan dpt RM3. Jika lg ramai di L1 anda, maka lg bnyk komisyen anda dpt. Begitulah seterusnya di L2 dan L3 anda yg akn berkembang secara automatik nt.

 

================

 

Nak lg bnyk komisyen?

Anda boleh bermula dgn Normal Member dengan simkad RM100 (kredit RM30)

Komisyennya

 

L1 = 6%

L2 = 3%

L3 = 11%

(jika anda topup lebih RM30 setiap bulan)

Jd td abg topup RM100, anda akn dpt RM6

 

ATAU

 

L1 = 10%

L2 = 3%

L3 = 13%

(jika anda topup lebih RM60 setiap bulan)

Jd td abg anda topup RM100, anda akn dpt RM10

 

So jika lg ramai anda ajak guna simkad RM10 ini di L1, lg ramai akan berkembang di L2 dan L3. Family, sedara mara dan rakan2 smua guna handphone kan? So prospek anda sngt luas


Sertai PromosiAuto.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PromosiAuto.com © 2017