Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Tempahan   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 
Jumlah Ahli : 588
Ahli VIP : 220
Pelawat Online : 2
Jumlah Lawatan : 536848
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
+60136244646
email : promosiauto@gmail.com

ID Penaja : autonetwork
No Hp : 0136244646
Email : iklanjanawang@gmail.com
admin ( 204 )
autonetwork ( 84 )
Bulan ( 35 )
BRANCH ( 31 )
lan_khoumok ( 18 )
ariffcs ( 11 )
mohdafiq ( 11 )
redone2u ( 10 )
eyqalily ( 10 )
mokhtar567 ( 9 )
Erwantie ( 7 )
Rosezq ( 7 )
Aiman88 ( 7 )
ropidah ( 7 )
buatduit ( 6 )

 Nisha :: Tue,06,Aug,2019

 Mohamad Shafiq bin Fairul Nizam :: Mon,05,Aug,2019

 Nurul eilya nabila :: Thu,25,Jul,2019

 nur fatin nadzirah :: Wed,24,Jul,2019

 mohamad azahan bin sajari :: Wed,17,Jul,2019

 mohd idham :: Tue,25,Jun,2019

 Mazlina mohd :: Fri,19,Apr,2019

 nurul marshitah binti nazihan :: Mon,15,Apr,2019

 ABDUL HAFIZ BIN ASYARI :: Fri,12,Apr,2019

 Zaidah Bt Zulkifli :: Sun,07,Apr,2019

 Rahayu bt Abdul Kadir :: Sat,23,Mar,2019

 SITI JUHARA BINTI RAHIM :: Fri,22,Mar,2019

 Nur Aiza Hanim Binti Abdul Halim :: Wed,20,Mar,2019

 Mohamad Aidil Bin Saati :: Sun,17,Mar,2019

 Nazhif :: Sun,17,Mar,2019

 Hafieza binti mohd zaironi :: Sat,16,Mar,2019

 AHMAD SHAFARIE AZMI :: Sat,09,Mar,2019

 Muhammad sufyan harish bin suhaimi :: Sun,03,Mar,2019

 MOHD ADNAN BIN AHMAD :: Tue,26,Feb,2019

 AZNIWATI BINTI HASHIM :: Tue,19,Feb,2019
:: Fri,16,Aug,2019 ::
Upgrade ke VIP dengan RM30. Promosi terhad!! - Assalamualaikum dan selamat pagi Jumaat utk semua. Antara ciri2 menarik: 1. User baru yg dftar website ni automatik jd ahli tonewow di bawah anda ๐Ÿคฉ 2. Sistem placement ahli automatik 50 x 50 x 50 di 3 level 3. Komisyen RM10 setiap ahli + komisyen dr simkad Tonewow sendiri 4. Sistem follow up emel utk ingatkan ahli baru agar segera upgrade ke vip ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿคฉ 5. Ada bantuan promosi dan lain2 Jum aktifkan web anda sekarang.
:: Sun,07,Jul,2019 ::
Data dan call Carry Forward - Betul2 jimat simkad Tonewow ni. Call free dan data free yg tak habis 2 bulan lepas dibawa lg ke bulan ini. Tengokla smpai 7jam free call ke semua rangkaian dan data free 31.9GB tu... Bila mau habis tu. Stream video hari2 tp masih jimat lg. Lihat gambar di page @tonewowprepaid Jum kekalkan nombor simkad anda skrg ke simkad Tonewow (coverage Digi). Percuma sistem yg boleh bantu anda buat duit tanpa henti setiap bulan. Khas utk ahli sediaada dan ahli baru Tonewow. #simkadjimat #TONEWOW #freecall #freedata
:: Fri,05,Apr,2019 ::
Road Tour Tonewow di Pantai Timur - nantikan kunjungan Tonewow ke destinasi berikut: 5 April 2019: Kota Bharu 6 April 2019: Terengganu 7 April 2019: Kelantan
:: Sun,17,Mar,2019 ::
Tahniah kepada yg dapat pakej pelancongan ke Guang Zhou - Dengan bisnes ini, anda mempunyai pelbagai peluang melancong ke luar negara. Tahniah kepada yg berjaya. Teruskan usaha anda.
:: Mon,04,Mar,2019 ::
Jum Upgrade Ke VIP - Link anda akan diaktifkan sebaik sahaja status anda bertukar ke VIP. Sebagai ahli VIP, anda bakal dapat pelbagai faedah termasuk bantuan untuk dapatkan 5 angka setiap bulan. Jum..
:: Tue,26,Feb,2019 ::
Selamat hari gaji - Kepada yg nk upgrade ke VIP hari ini, boleh terus klik upgrade vip di ruang ahli masing2. Thanks
:: Fri,22,Feb,2019 ::
Pendaftaran simkad Tonewow makin rancak - Terbaik... Ramai yg dpt menaja ahli tonewow dgn simkad hebat ni. Teruskan promosikan link masing2 utk terus gapai income yg diingini setiap bulan. Tahniah
:: Sun,17,Feb,2019 ::
Tonewow ada promosi data serendah RM10 - Wow wow dan memang wow. Kini dgn pelan baru tonewow, anda boleh melanggan data serendah RM10. RUJUK website tonewow sekarang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
:: Wed,13,Feb,2019 ::
Laman Web Ini Adalah Medium Bisnes Tonewow - Sekiranya anda mempunya sebarang persoalan, sila kemukakannya dengan klik pautan hubungi admin. Harap maklum.
:: Sun,10,Feb,2019 ::
Ikuti Group Whatsapp Kami.. - Mudah kan kalau ada bantuan dari support group whatsapp? Nak buat bisnes santai pun ada yang bantu. Ilmu yang tak ternilai harganya kita kongsi sama2. Begitulah dalam bisnes Tonewow ni. Anda nak buat bisnes Tonewow tapi tidak tau cara nak bermula? Jum sertai pakej website promosiauto.com Anda bakal dapat limpahan downline yang ramai dengan sistem follow up dari website ini serta sistem recruitement yg boleh memaksimakan pendapatan anda.
 

PRODUK UTAMA YANG KITA FOKUSKAN ADALAH SIMKAD TONEWOW. LIHAT BAGAIMANA POTENSI SIMKAD INI BOLEH BERIKAN PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN KEPADA KITA DAN BAGAIMANA WEB REPLIKA INI BOLEH DIAPLIKASIKAN UNTUK MEMASARKAN PRODUK SIMKAD INI.

ย 

Kan best kalau kita pemilik MEPS yg boleh dpt RM1 setiap kali org cucuk duit kat mesin ATM. 1 hari berapa ribu org keluarkan duit kat ATM MEPS betul tak?

ย 

So sama jugak dengan topup. Beribu2 org topup handphone mereka setiap bulan. So nak tak dapat dalam 3% hgga 26% komisyen hasil dr topup mereka.

ย 

Kita bukan jual topup tapi kita perkenalkan simkad TONEWOW (coverage Digi) kpd mereka dan setiap kali mereka topup, kita dpt duit ke akaun bank setiap bulan

ย 

Wow.. bunyi cam best je... bagaimana caranya?

ย 

ย 

YES!!! semuanya benar

ย 

Bukan itu sahaja. Anda juga akan dapat point WowCher dan ia boleh digunakan utk redeem brg2 keperluan di kedai serbanekaย  99Speedmart ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

ย 

Pernah dengar tak ada satu simkad yg bukan sahaja boleh berikan data free, call free malah boleh berikan sumber pendapatan setiap bulan seumur hidup kepada kita?

ย 

Jgn terkejut jika saya katakan YES. ADA. Namanya simkad ToneWow. Anda nak jd yg terawal???

ย 

================

ย 

Simkad ini guna Coverage Digi dan ia adalah simkad berkelajuan tinggi 4G.

ย 

Bagaimana simkad ni boleh buat duit?. Ok baca di bawah:

ย 

Anda daftar simkad (boleh kekal nmbor atau ambil nombor baru), anda sendiri topup anda dpt komisyen. Dan jika ada yg mendaftar di bawah anda, anda akn dpt komisyen mengikut persen di bawah. Komisyen dibayar terus ke akaun bank anda

JANGAN RISAU!! WEB REPLIKA PROMOSIAUTO.COM AKAN PROMOSIKAN UNTUK ANDA.

๐Ÿคฉ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

ย 

ย 

ย 

Jenis2 simkad :

ย 

Lite ---> Modal RM10

Lite bermula dengan kredit RM1 yg valid 30 hari.

ย 

Komisyennya adalah seperti berikut

ย 

L1 = 3%

L2 = 2%

L3 = 5%

ย 

Contoh adik/abg anda dftar di L1, dan jika beliau juga guna simkad ini dan topup rm100 setiap bulan, maka anda akan dpt RM3. Jika lg ramai di L1 anda, maka lg bnyk komisyen anda dpt. Begitulah seterusnya di L2 dan L3 anda yg akn berkembang secara automatik nt.

ย 

================

ย 

Nak lg bnyk komisyen?

Anda boleh bermula dgn Normal Member dengan simkad RM100 (kredit RM30)

Komisyennya

ย 

L1 = 6%

L2 = 3%

L3 = 11%

(jika anda topup lebih RM30 setiap bulan)

Jd td abg topup RM100, anda akn dpt RM6

ย 

ATAU

ย 

L1 = 10%

L2 = 3%

L3 = 13%

(jika anda topup lebih RM60 setiap bulan)

Jd td abg anda topup RM100, anda akn dpt RM10

ย 

So jika lg ramai anda ajak guna simkad RM10 ini di L1, lg ramai akan berkembang di L2 dan L3. Family, sedara mara dan rakan2 smua guna handphone kan? So prospek anda sngt luas

ย 

ย 

================

ย 

Jika bermula Lite(RM10), ada 2 cara utk naik ke Normal member

ย 

Cara Pertama

Upgrade dgn buat bayaran RM100 pd HQ.. Secara otomatik status akan berubah dan persen komisyen pun berubah. Nt saya detailkan lg jika anda berminat.

ย 

Cara Kedua

Bila komisyen cecah RM100, status akan berubah dan persen komisyen pun berubah. Bermakna, bila komisyen bulanan anda dah cecah RM100, status anda dari LITE akan jd Normal Member secara automatik. (Tak perlu kluar modal RM100).

ย 

================

ย 

Ahli Lite boleh taja ahli Lite,

Lite boleh taja Normal Member,

Normal Member boleh taja Lite,

Normal Member boleh taja Normal Member. ๐Ÿ˜

ย 

Komisyen Fast track: Direct sponsor RM30 (jika mrk upgrade Lite ke Normal member dgn syarat penaja berstatus Normal member). Nt saya cite lg yg ni.

ย 

ย 

ย 

================

ย 

Plan Data n Call

ย 

Topup RM30 anda dpt data 5Gb, 100min on net, 30min all net, valid 30hari.

ย 

Topup RM60 anda dpt data 15Gb, 150min all net, 30hari.

Topup guna topup digi. Ada juga nilai RM5, RM10, RM50 dan RM100

ย 

Data n Minit call carry forward bulan depan jika tak habis guna ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

ย 

================

Anda juga akn dpt myWOW app free (boleh install kat playstore) dan kat sini anda boleh tengok network, komisyen dan boleh topup atau redeem WowCher.

ย 

Apa Point Wowcher?

Setiap kali topup atau anda daftar ahli baru, anda akan dapat point.. point WowCher boleh digunakan di 99speedmart seluruh Malaysia utk beli brgn keperluan harian.. akan datang ada banyak lagi pasaraya yg akan join kita.

ย 

๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป ini yg best ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

ย 

================

ย 

Akan datang ada banyak lagi penambahbaikan dr segi plan data dan panggilan.

ย 

Jgn risau jika anda tak tau nak bermula kerana kita ada group whatsapp utk bantu anda bermula

ย 

Tonewow ni baru beberapa bulan di pasaran. Jum jadi yg TERAWAL??

ย 

Sekarang anda nampak tak peluang hebat ini? Anda daftar website promosiauto.com dan anda dapat sekeping simkad Lite yang bernilai RM10 seterusnya ahli yang mendaftar di bawah username anda tadi juga dapat web replika beserta simkad tonewow mereka masing-masing, maka lihatlah potensi INCOME bulanan anda kerana sistem website ini akan membina rangkaian anda secara automatik sehingga 3 aras.

TEPUK DADA, TANYA KEHENDAK ANDA UNTUK BERUBAH ATAU TIDAK!!

Sertaiย PromosiAuto.comย dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.


Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PromosiAuto.com © 2017