Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Tempahan   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 
Jumlah Ahli : 567
Ahli VIP : 216
Pelawat Online : 5
Jumlah Lawatan : 374525
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
+60136244646
email : promosiauto@gmail.com

ID Penaja : BRANCH
No Hp : 0199394904
Email : azam11289@gmail.com
admin ( 198 )
autonetwork ( 78 )
Bulan ( 35 )
BRANCH ( 31 )
lan_khoumok ( 18 )
ariffcs ( 11 )
mohdafiq ( 11 )
redone2u ( 10 )
eyqalily ( 10 )
mokhtar567 ( 9 )
Erwantie ( 7 )
Rosezq ( 7 )
Aiman88 ( 7 )
ropidah ( 7 )
buatduit ( 6 )

 Syed nursyuhaimi bin syed azali :: Mon,18,Feb,2019

 Mohamed tarmizi bin lod :: Fri,15,Feb,2019

 Khairulazman abdulkader :: Mon,11,Feb,2019

 Mohd Fauzi Bin Hamid :: Sun,10,Feb,2019

 Nazim rahimi :: Sun,10,Feb,2019

 fatmawita :: Fri,08,Feb,2019

 KelChoiff :: Thu,07,Feb,2019

 MUHAMMAD AZIMI BIN MOHD ZARAWI :: Wed,06,Feb,2019

 Nornatashanazira :: Tue,05,Feb,2019

 Zaitum Binti Abas :: Tue,05,Feb,2019

 Nurlaili :: Tue,05,Feb,2019

 chung su yau :: Tue,05,Feb,2019

 Hashin :: Tue,05,Feb,2019

 IMIEDA ANAK VINCENT :: Mon,04,Feb,2019

 Zukhairi Bin Arun :: Mon,04,Feb,2019

 Muhammad Syukri saifullah :: Sun,03,Feb,2019

 Zakaria bin Talib :: Sat,02,Feb,2019

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA1 :: Sat,02,Feb,2019

 Hamidah Binti Hj Sayuthi :: Fri,01,Feb,2019

 Mohamad Alim bin Basnin :: Fri,01,Feb,2019
:: Sun,17,Feb,2019 ::
Tonewow ada promosi data serendah RM10 - Wow wow dan memang wow. Kini dgn pelan baru tonewow, anda boleh melanggan data serendah RM10. RUJUK website tonewow sekarang. 😍😍😍
:: Wed,13,Feb,2019 ::
Laman Web Ini Adalah Medium Bisnes Tonewow - Sekiranya anda mempunya sebarang persoalan, sila kemukakannya dengan klik pautan hubungi admin. Harap maklum.
:: Sun,10,Feb,2019 ::
Ikuti Group Whatsapp Kami.. - Mudah kan kalau ada bantuan dari support group whatsapp? Nak buat bisnes santai pun ada yang bantu. Ilmu yang tak ternilai harganya kita kongsi sama2. Begitulah dalam bisnes Tonewow ni. Anda nak buat bisnes Tonewow tapi tidak tau cara nak bermula? Jum sertai pakej website promosiauto.com Anda bakal dapat limpahan downline yang ramai dengan sistem follow up dari website ini serta sistem recruitement yg boleh memaksimakan pendapatan anda.
:: Thu,07,Feb,2019 ::
Selamat Tahun Baru Cina. - Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada semua kaum Cina di seluruh Malaysia 😁😁😁
:: Mon,04,Feb,2019 ::
Pakej Pelancongan!! - Kepada anda yang dapat mencapai income RM2800 pertama dalam bisnes Tonewow, anda terus layak pakej umrah percuma. Keep it up!!!
:: Sat,02,Feb,2019 ::
Laman web ini mengandungi autoresponder email - Autoresponder akan menghantar emel follow up kepada semua ahli agar mengaktifkan link url masing-masing. Emel berkala ini amat memudahkan kerja anda tanpa perlu bersusah payah lakukan manual follow up.
:: Fri,01,Feb,2019 ::
Sila kemaskini nombor akaun bank anda - Setelah login ke member area, sila kemaskini maklumat akaun bank anda agar komisyen dapat dimasukkan terus ke nombor akaun anda tersebut. Tahniah
:: Tue,29,Jan,2019 ::
Penambahbaikan Paparan Laman Web - Selamat datang semua. Terokai paparan baru laman web promosiauto.com yang lebih mesra pengguna untuk memudahkan pelayaran anda.
 

PRODUK UTAMA YANG KITA FOKUSKAN ADALAH GORENGAN MAMA ANDI. LIHAT BAGAIMANA GORENGAN MAMA ANDI INI BOLEH BERIKAN PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN KEPADA KITA DAN BAGAIMANA WEB REPLIKA INI BOLEH DIAPLIKASIKAN UNTUK MEMASARKAN PRODUK GORENGAN BINTANG 5.

 

Kan best kalau kita pemilik MEPS yg boleh dpt RM1 setiap kali org cucuk duit kat mesin ATM. 1 hari berapa ribu org keluarkan duit kat ATM MEPS betul tak?

 

So sama jugak dengan topup. Beribu2 org topup handphone mereka setiap bulan. So nak tak dapat dalam 3% hgga 26% komisyen hasil dr topup mereka.

 

Kita bukan jual topup tapi kita perkenalkan simkad TONEWOW (coverage Digi) kpd mereka dan setiap kali mereka topup, kita dpt duit ke akaun bank setiap bulan

 

Wow.. bunyi cam best je... bagaimana caranya?

 

 

YES!!! semuanya benar

 

Bukan itu sahaja. Anda juga akan dapat point WowCher dan ia boleh digunakan utk redeem brg2 keperluan di kedai serbaneka  99Speedmart πŸ˜±πŸ‘†πŸ»πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

 

Pernah dengar tak ada satu simkad yg bukan sahaja boleh berikan data free, call free malah boleh berikan sumber pendapatan setiap bulan seumur hidup kepada kita?

 

Jgn terkejut jika saya katakan YES. ADA. Namanya simkad ToneWow. Anda nak jd yg terawal???

 

================

 

Simkad ini guna Coverage Digi dan ia adalah simkad berkelajuan tinggi 4G.

 

Bagaimana simkad ni boleh buat duit?. Ok baca di bawah:

 

Anda daftar simkad (boleh kekal nmbor atau ambil nombor baru), anda sendiri topup anda dpt komisyen. Dan jika ada yg mendaftar di bawah anda, anda akn dpt komisyen mengikut persen di bawah. Komisyen dibayar terus ke akaun bank anda

JANGAN RISAU!! WEB REPLIKA PROMOSIAUTO.COM AKAN PROMOSIKAN UNTUK ANDA.

πŸ€©πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

 

 

 

Jenis2 simkad :

 

Lite ---> Modal RM10

Lite bermula dengan kredit RM1 yg valid 30 hari.

 

Komisyennya adalah seperti berikut

 

L1 = 3%

L2 = 2%

L3 = 5%

 

Contoh adik/abg anda dftar di L1, dan jika beliau juga guna simkad ini dan topup rm100 setiap bulan, maka anda akan dpt RM3. Jika lg ramai di L1 anda, maka lg bnyk komisyen anda dpt. Begitulah seterusnya di L2 dan L3 anda yg akn berkembang secara automatik nt.

 

================

 

Nak lg bnyk komisyen?

Anda boleh bermula dgn Normal Member dengan simkad RM100 (kredit RM30)

Komisyennya

 

L1 = 6%

L2 = 3%

L3 = 11%

(jika anda topup lebih RM30 setiap bulan)

Jd td abg topup RM100, anda akn dpt RM6

 

ATAU

 

L1 = 10%

L2 = 3%

L3 = 13%

(jika anda topup lebih RM60 setiap bulan)

Jd td abg anda topup RM100, anda akn dpt RM10

 

So jika lg ramai anda ajak guna simkad RM10 ini di L1, lg ramai akan berkembang di L2 dan L3. Family, sedara mara dan rakan2 smua guna handphone kan? So prospek anda sngt luas

 

 

================

 

Jika bermula Lite(RM10), ada 2 cara utk naik ke Normal member

 

Cara Pertama

Upgrade dgn buat bayaran RM100 pd HQ.. Secara otomatik status akan berubah dan persen komisyen pun berubah. Nt saya detailkan lg jika anda berminat.

 

Cara Kedua

Bila komisyen cecah RM100, status akan berubah dan persen komisyen pun berubah. Bermakna, bila komisyen bulanan anda dah cecah RM100, status anda dari LITE akan jd Normal Member secara automatik. (Tak perlu kluar modal RM100).

 

================

 

Ahli Lite boleh taja ahli Lite,

Lite boleh taja Normal Member,

Normal Member boleh taja Lite,

Normal Member boleh taja Normal Member. 😁

 

Komisyen Fast track: Direct sponsor RM30 (jika mrk upgrade Lite ke Normal member dgn syarat penaja berstatus Normal member). Nt saya cite lg yg ni.

 

 

 

================

 

Plan Data n Call

 

Topup RM30 anda dpt data 5Gb, 100min on net, 30min all net, valid 30hari.

 

Topup RM60 anda dpt data 15Gb, 150min all net, 30hari.

Topup guna topup digi. Ada juga nilai RM5, RM10, RM50 dan RM100

 

Data n Minit call carry forward bulan depan jika tak habis guna πŸ‘†πŸ»πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

 

================

Anda juga akn dpt myWOW app free (boleh install kat playstore) dan kat sini anda boleh tengok network, komisyen dan boleh topup atau redeem WowCher.

 

Apa Point Wowcher?

Setiap kali topup atau anda daftar ahli baru, anda akan dapat point.. point WowCher boleh digunakan di 99speedmart seluruh Malaysia utk beli brgn keperluan harian.. akan datang ada banyak lagi pasaraya yg akan join kita.

 

πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» ini yg best πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

 

================

 

Akan datang ada banyak lagi penambahbaikan dr segi plan data dan panggilan.

 

Jgn risau jika anda tak tau nak bermula kerana kita ada group whatsapp utk bantu anda bermula

 

Tonewow ni baru beberapa bulan di pasaran. Jum jadi yg TERAWAL??

 

Sekarang anda nampak tak peluang hebat ini? Anda daftar website promosiauto.com dan anda dapat sekeping simkad Lite yang bernilai RM10 seterusnya ahli yang mendaftar di bawah username anda tadi juga dapat web replika beserta simkad tonewow mereka masing-masing, maka lihatlah potensi INCOME bulanan anda kerana sistem website ini akan membina rangkaian anda secara automatik sehingga 3 aras.

TEPUK DADA, TANYA KEHENDAK ANDA UNTUK BERUBAH ATAU TIDAK!!

Sertai PromosiAuto.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
<span


Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PromosiAuto.com © 2017