Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Tempahan   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 
Jumlah Ahli : 582
Ahli VIP : 220
Pelawat Online : 16
Jumlah Lawatan : 484504
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
+60136244646
email : promosiauto@gmail.com

ID Penaja : autonetwork
No Hp : 0136244646
Email : iklanjanawang@gmail.com
admin ( 201 )
autonetwork ( 84 )
Bulan ( 35 )
BRANCH ( 31 )
lan_khoumok ( 18 )
ariffcs ( 11 )
mohdafiq ( 11 )
redone2u ( 10 )
eyqalily ( 10 )
mokhtar567 ( 9 )
Erwantie ( 7 )
Rosezq ( 7 )
Aiman88 ( 7 )
ropidah ( 7 )
buatduit ( 6 )

 Mazlina mohd :: Fri,19,Apr,2019

 nurul marshitah binti nazihan :: Mon,15,Apr,2019

 ABDUL HAFIZ BIN ASYARI :: Fri,12,Apr,2019

 Zaidah Bt Zulkifli :: Sun,07,Apr,2019

 Rahayu bt Abdul Kadir :: Sat,23,Mar,2019

 SITI JUHARA BINTI RAHIM :: Fri,22,Mar,2019

 Nur Aiza Hanim Binti Abdul Halim :: Wed,20,Mar,2019

 Mohamad Aidil Bin Saati :: Sun,17,Mar,2019

 Nazhif :: Sun,17,Mar,2019

 Hafieza binti mohd zaironi :: Sat,16,Mar,2019

 AHMAD SHAFARIE AZMI :: Sat,09,Mar,2019

 Muhammad sufyan harish bin suhaimi :: Sun,03,Mar,2019

 MOHD ADNAN BIN AHMAD :: Tue,26,Feb,2019

 AZNIWATI BINTI HASHIM :: Tue,19,Feb,2019

 nur hapida :: Tue,19,Feb,2019

 Syed nursyuhaimi bin syed azali :: Mon,18,Feb,2019

 Mohamed tarmizi bin lod :: Fri,15,Feb,2019

 Khairulazman abdulkader :: Mon,11,Feb,2019

 Mohd Fauzi Bin Hamid :: Sun,10,Feb,2019

 Nazim rahimi :: Sun,10,Feb,2019
:: Fri,05,Apr,2019 ::
Road Tour Tonewow di Pantai Timur - nantikan kunjungan Tonewow ke destinasi berikut: 5 April 2019: Kota Bharu 6 April 2019: Terengganu 7 April 2019: Kelantan
:: Sun,17,Mar,2019 ::
Tahniah kepada yg dapat pakej pelancongan ke Guang Zhou - Dengan bisnes ini, anda mempunyai pelbagai peluang melancong ke luar negara. Tahniah kepada yg berjaya. Teruskan usaha anda.
:: Mon,04,Mar,2019 ::
Jum Upgrade Ke VIP - Link anda akan diaktifkan sebaik sahaja status anda bertukar ke VIP. Sebagai ahli VIP, anda bakal dapat pelbagai faedah termasuk bantuan untuk dapatkan 5 angka setiap bulan. Jum..
:: Tue,26,Feb,2019 ::
Selamat hari gaji - Kepada yg nk upgrade ke VIP hari ini, boleh terus klik upgrade vip di ruang ahli masing2. Thanks
:: Fri,22,Feb,2019 ::
Pendaftaran simkad Tonewow makin rancak - Terbaik... Ramai yg dpt menaja ahli tonewow dgn simkad hebat ni. Teruskan promosikan link masing2 utk terus gapai income yg diingini setiap bulan. Tahniah
:: Sun,17,Feb,2019 ::
Tonewow ada promosi data serendah RM10 - Wow wow dan memang wow. Kini dgn pelan baru tonewow, anda boleh melanggan data serendah RM10. RUJUK website tonewow sekarang. 😍😍😍
:: Wed,13,Feb,2019 ::
Laman Web Ini Adalah Medium Bisnes Tonewow - Sekiranya anda mempunya sebarang persoalan, sila kemukakannya dengan klik pautan hubungi admin. Harap maklum.
:: Sun,10,Feb,2019 ::
Ikuti Group Whatsapp Kami.. - Mudah kan kalau ada bantuan dari support group whatsapp? Nak buat bisnes santai pun ada yang bantu. Ilmu yang tak ternilai harganya kita kongsi sama2. Begitulah dalam bisnes Tonewow ni. Anda nak buat bisnes Tonewow tapi tidak tau cara nak bermula? Jum sertai pakej website promosiauto.com Anda bakal dapat limpahan downline yang ramai dengan sistem follow up dari website ini serta sistem recruitement yg boleh memaksimakan pendapatan anda.
:: Thu,07,Feb,2019 ::
Selamat Tahun Baru Cina. - Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada semua kaum Cina di seluruh Malaysia 😁😁😁
:: Mon,04,Feb,2019 ::
Pakej Pelancongan!! - Kepada anda yang dapat mencapai income RM2800 pertama dalam bisnes Tonewow, anda terus layak pakej umrah percuma. Keep it up!!!
 
FAQ - Soalan Lazim
 

Bagaimana saya tahu ada ahli yang mendaftar di bawah saya?
» Setelah anda upgrade ke vip level, anda bakal diberikan link beserta username anda sendiri. Sesiapa yang klik link tersebut, automatik mereka akan didaftarkan di bawah anda. Setiap pendaftaran baru, sistem akan terus info anda melalui emel. Jadi anda bakal dihujani emel menyatakan ada ahli baru daftar melalui link anda tersebut. Wow.. hebat kan?

Saya dah join program Tonewow, bolehkah saya memiliki website ini.
» Ya, anda juga layak memiliki website ini. Ia sangat sesuai untuk membina rangkaian Tonewow anda dengan pantas.

Mengapa Link website beserta username saya terpapar "Maaf Penaja anda belum kami aktifkan, sila hubungi admin atau tukar penaja lain?
» Anda perlu upgrade ke VIP member untuk mengaktifkan website referal anda. Selepas itu, barulah website anda dapat digunakan

Adakah saya akan benar-benar mendapat komisyen melalui website ini?
» Ia adalah bergantung kepada kerajinan anda mempromosikan website beserta username anda untuk mendapatkan hasil komisyen yang lumayan.

Adakah bisnes ini salah di sisi undang-undang?
» Tidak sama sekali. Ini bukannya money game atau skim cepat kaya. Ini adalah website replika untuk tujuan promosi sambil dapat komisyen. Anda dapat upah di atas usaha anda kerana promosikan website ini bagi tujuan mengembangkan rangkaian serta melariskan produk jualan anda.

Bilakah komisyen akan dimasukkan ke akaun bank saya?
» Setelah ewallet anda terkumpul minima RM100, anda layak withdaw komisyen tersebut. Sila klik withdraw untuk admin proses pengeluaran tersebut.

Di mana boleh saya dapatkan stok simkad Tonewow?
» Anda boleh klik menu tempahan untuk buat tempahan simkad Tonewow ini.

Halaman 1NEXT





Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PromosiAuto.com © 2017