Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Tempahan   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 
Jumlah Ahli : 575
Ahli VIP : 219
Pelawat Online : 15
Jumlah Lawatan : 398538
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
+60136244646
email : promosiauto@gmail.com

ID Penaja : Adnan18
No Hp : 01116456552
Email : salamakhir3@gmail.com
admin ( 200 )
autonetwork ( 80 )
Bulan ( 35 )
BRANCH ( 31 )
lan_khoumok ( 18 )
ariffcs ( 11 )
mohdafiq ( 11 )
redone2u ( 10 )
eyqalily ( 10 )
mokhtar567 ( 9 )
Erwantie ( 7 )
Rosezq ( 7 )
Aiman88 ( 7 )
ropidah ( 7 )
buatduit ( 6 )

 Mohamad Aidil Bin Saati :: Sun,17,Mar,2019

 Nazhif :: Sun,17,Mar,2019

 Hafieza binti mohd zaironi :: Sat,16,Mar,2019

 AHMAD SHAFARIE AZMI :: Sat,09,Mar,2019

 Muhammad sufyan harish bin suhaimi :: Sun,03,Mar,2019

 MOHD ADNAN BIN AHMAD :: Tue,26,Feb,2019

 AZNIWATI BINTI HASHIM :: Tue,19,Feb,2019

 nur hapida :: Tue,19,Feb,2019

 Syed nursyuhaimi bin syed azali :: Mon,18,Feb,2019

 Mohamed tarmizi bin lod :: Fri,15,Feb,2019

 Khairulazman abdulkader :: Mon,11,Feb,2019

 Mohd Fauzi Bin Hamid :: Sun,10,Feb,2019

 Nazim rahimi :: Sun,10,Feb,2019

 fatmawita :: Fri,08,Feb,2019

 KelChoiff :: Thu,07,Feb,2019

 MUHAMMAD AZIMI BIN MOHD ZARAWI :: Wed,06,Feb,2019

 Nornatashanazira :: Tue,05,Feb,2019

 Zaitum Binti Abas :: Tue,05,Feb,2019

 Nurlaili :: Tue,05,Feb,2019

 chung su yau :: Tue,05,Feb,2019
:: Sun,17,Mar,2019 ::
Tahniah kepada yg dapat pakej pelancongan ke Guang Zhou - Dengan bisnes ini, anda mempunyai pelbagai peluang melancong ke luar negara. Tahniah kepada yg berjaya. Teruskan usaha anda.
:: Mon,04,Mar,2019 ::
Jum Upgrade Ke VIP - Link anda akan diaktifkan sebaik sahaja status anda bertukar ke VIP. Sebagai ahli VIP, anda bakal dapat pelbagai faedah termasuk bantuan untuk dapatkan 5 angka setiap bulan. Jum..
:: Tue,26,Feb,2019 ::
Selamat hari gaji - Kepada yg nk upgrade ke VIP hari ini, boleh terus klik upgrade vip di ruang ahli masing2. Thanks
:: Fri,22,Feb,2019 ::
Pendaftaran simkad Tonewow makin rancak - Terbaik... Ramai yg dpt menaja ahli tonewow dgn simkad hebat ni. Teruskan promosikan link masing2 utk terus gapai income yg diingini setiap bulan. Tahniah
:: Sun,17,Feb,2019 ::
Tonewow ada promosi data serendah RM10 - Wow wow dan memang wow. Kini dgn pelan baru tonewow, anda boleh melanggan data serendah RM10. RUJUK website tonewow sekarang. 😍😍😍
:: Wed,13,Feb,2019 ::
Laman Web Ini Adalah Medium Bisnes Tonewow - Sekiranya anda mempunya sebarang persoalan, sila kemukakannya dengan klik pautan hubungi admin. Harap maklum.
:: Sun,10,Feb,2019 ::
Ikuti Group Whatsapp Kami.. - Mudah kan kalau ada bantuan dari support group whatsapp? Nak buat bisnes santai pun ada yang bantu. Ilmu yang tak ternilai harganya kita kongsi sama2. Begitulah dalam bisnes Tonewow ni. Anda nak buat bisnes Tonewow tapi tidak tau cara nak bermula? Jum sertai pakej website promosiauto.com Anda bakal dapat limpahan downline yang ramai dengan sistem follow up dari website ini serta sistem recruitement yg boleh memaksimakan pendapatan anda.
:: Thu,07,Feb,2019 ::
Selamat Tahun Baru Cina. - Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada semua kaum Cina di seluruh Malaysia 😁😁😁
:: Mon,04,Feb,2019 ::
Pakej Pelancongan!! - Kepada anda yang dapat mencapai income RM2800 pertama dalam bisnes Tonewow, anda terus layak pakej umrah percuma. Keep it up!!!
:: Sat,02,Feb,2019 ::
Laman web ini mengandungi autoresponder email - Autoresponder akan menghantar emel follow up kepada semua ahli agar mengaktifkan link url masing-masing. Emel berkala ini amat memudahkan kerja anda tanpa perlu bersusah payah lakukan manual follow up.
 
 

Selamat datang ke promosiauto.com

Tahniah kerana anda melihat peluang hebat ini untuk bebas kewangan dan masa bersama orang tersayang. 

 

  • Setujukah anda jika saya katakan, 99.99% kegagalan bisnes berpunca daripada TIADA NETWORKING?
  • Biasanya, ramai orang malas nak buat bisnes yang perlu cari-cari orang. Bukankah lebih mudah kalau ada sistem yang tolong lakukan promosi dari awal sehingga terbinanya rangkaian dan memaksimakan pendapatan kita dalam apa jua bisnes yang kita ceburi.
  • Paling menariknya pendapatan yang kita perolehi adalah secara pasif (berulangan) ibarat kita dapat gaji bulanan. Wow!! Ada ke bisnes sebegini? Mesti modalnya cecah ribu-ribu ringgit kan? Tidak!! Percaya tak kalau saya katakan modalnya cuma RM50 sahaja? Ibarat kita buka stesen petrol, setiap kali kereta isi petrol, kita akan dapat komisyen. Wow menarik bukan?

 

APA???? MODAL RM50???? BIAR BETUL BOSSKU?

 

Tahniah!! Anda sekarang berada berada di tempat yang betul.

Memperkenalkan website promosiauto.com yang mampu menggegarkan akaun bank anda setiap bulan tanpa henti.

 

Bagaimanakah website ini mampu berikan kelebihan seperti dinyatakan di atas? Jum kita lihat ciri-ciri website ini:

  • Ahli baru yang mendaftar website ini akan dibekalkan dengan username unik (dipilih ketika pendaftaran)
  • Sesiapa yang mendaftar di bawah username itu secara automatik menjadi tajaan ahli tersebut dan ia dibina sehingga 3 aras. Bermakna anda cuma fokus menaja di aras 1 sahaja dan aras 2 dan 3 anda akan berkembang secara automatik apabila ahli tersebut buat perkara yang sama
  • Website ini akan menyusun ahli dalam kiraan matrik 50 x 50 x 50 secara automatik seperti di bawah:

 

Aras 1 = 50 org
Aras 2 = 50×50 = 2500 org
dan
Aras 3 = 50×50×50 = 125000 org

Komisyen diberikan atas setiap ahli adalah RM10


Maka komisyen anda:
50 × RM10 = RM500 di aras 1
2500 x RM10 = RM25000 di aras 2
125000 x RM10 = RM1,250,000 di aras 3

Ini baru komisyen dari tajaan website dan belum termasuk komisyen bulanan yang bakal anda dapat.

 

  • Ahli yang mendaftar website ini juga akan dibekalkan dengan sekeping simkad iaitu simkad Tonewow (boleh ambil nombor baru atau kekalkan nombor asal). Dan simkad inilah yang akan memberikan kita pendapatan pasif (berulangan) masuk ke akaun bank setiap bulan. Tentang simkad itu, anda boleh lihat ciri-cirinya dan potensi income di ruang PRODUK
  • Ahli yang menggunakan simkad Tonewow ini akan topup setiap bulan (guna seperti biasa) dan setiap kali mereka topup itulah, anda akan dapat komisyen berulangan setiap bulan ke akaun bank anda. Untuk melihat pelan pemasaran simkad ini, anda boleh lihat di ruang PELAN PEMASARAN
  • Website ini juga dilengkapi dengan sistem follow up email di mana ia akan menghantar emel secara berkala kepada ahli baru untuk segera mengaktifkan web replika masing-masing dan anda akan dimaklumkan jika mereka membuat pengaktifan

 

 

Jadi anda nampak peluang hebat ini? Hanya 4 langkah mudah untuk anda bermula. Ianya semudah ABC:-

  • SIGN-UP FREE MEMBER DAHULU
    Setelah sign-up, anda akan diberi USERNAME (pilihan anda sendiri) dan web replika PromosiAuto yang disertakan dengan username anda tadi
  • UPGRADE KEAHLIAN KE VIP - Untuk mengaktifkan web replika dengan username anda tadi, anda boleh login dan terus upgrade ke VIP
  • BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) 
    Dengan mengajak mereka sign-up PromosiAuto di bawah link anda tadi, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda. Sistem akan automatically park mereka di dalam team anda.
  • BERTINDAK 
    Nah.. anda dah boleh bermula. Lihat menu website anda dan segala bentuk promosi akan di ajar di sana nanti.

Sertai PromosiAuto.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
 


Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PromosiAuto.com © 2017